Dierendag

Vandaag is het 4 oktober: dierendag. Daarom felicitaties voor alle honden en katten die ik ken, en voor Kwak, een van de twee bovenstaande kippen. Ik weet nog steeds niet wie van de twee Kwek is, die deze zomer aan de hitte is bezweken, en wie Kwak. Hun zuster Kwik was al vroeg overleden.

Omroep West had een oproep gedaan om je leukste foto’s van of met je huisdier op te sturen. De resultaten daarvan staan hier. En nee, er staat geen foto bij van mij. Mijn favoriete foto’s staan hieronder.dierendag 2

Op beide foto’s staat Tika, die alweer een hele tijd dood is. Zij is maar zeven jaar geworden. Ze dacht af en toe dat ze een schoothondje was, maar dat was duidelijk een vergissing. Ze was oersterk en best wel zwaar, maar ook heel lief.

Toen ze was overleden werd ze liefdevol opgehaald door de dierenambulance De Wijs en gecremeerd. Sindsdien ben ik ‘supporter’ van die ambulance door mee te doen aan een loterij.dierendag 3

 

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s