Expositie in de VAK

Elke week volg ik bij de VAK de maandagavondschildercursus van Niels Janssen, en van 12 februari tot 12 maart is er werk van mij en mijn medecursisten te zien in de hal van de VAK (tegenover NS-station Delft aan de Westvest 9). Afgelopen maandagavond zijn we daarvoor met z’n allen al druk bezig geweest.

Eerst moesten we het werk van de vorige expositie van de wand halen en ‘ontlijsten’. Vervolgens maakten we ons eigen werk ophangklaar en brachten het naar de hal beneden, waar Niels bekeek wat waar het beste kon hangen. Een klein probleempje was dat er in de hal een grote tribune stond, waardoor de zichtlijnen niet optimaal waren, maar uiteindelijk heeft alles een goede plaats gekregen.VAKexpo2

Vóór komend weekend moet alles helaas weer van de muur af om veilig op te bergen, want dan barst er op de benedenverdieping een carnavalsfeest los, en we willen natuurlijk niet het risico lopen dat onze creaties beschadigd raken. Maandag 12 februari is de situatie weer normaal en zal Niels de werken weer ophangen. Hopelijk is dan ook die tribune weg.

Ons werk zal een maand te zien zijn, tot maandag 12 maart, want dan is er een andere cursistengroep aan de beurt. Dus mocht je komende maand in de buurt zijn: loop eens langs bij de VAK, dan kun je zien hoe divers we allemaal bezig zijn. Van mij komen er twee schilderijen te hangen: de ‘huisjes’ waarover ik eerder een blog heb geschreven, en mijn nieuwste werk op basis van een reliëf-element, op het ontstaan waarvan ik later waarschijnlijk nog een keer terug zal komen.VAKexpo3

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s