Sansevieria’s

Daar zit ik nu achter de sansevieria’s, bij gebrek aan geraniums. Planten met bloemen doen het niet zo goed bij mij. Sansevieria’s zijn onverwoestbaar, net zoals de andere vetplanten in mijn vensterbank.

Dit blog gaat verder niet over kamerplanten en ook niet over tuinieren, koken, mode  of lifestyle wat dat aangaat. Dat zijn allemaal dingen waar ik niet veel mee heb. Waarover dan wel? Schilderijen met een bijbehorend verhaal, stukjes gerelateerd aan (koor)muziek, probeersels op uiteenlopend vlak, en soms zomaar wat gedachten die langs komen zweven. Gaandeweg kristalliseert zich hier misschien iets uit wat de boventoon gaat voeren.

 

1 Comment

  1. Pingback: Vijf jaar achter de sansevieria’s | Achter de sansevieria's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s